"De røde damene" lever i nuet, er glade og positive og de fokuserer på å gjøre det beste ut av dagene og livet slik som livet ble...

Noen av damene er nettopp blitt trykket opp som kunstkort.

Det er et ønske at damene finnes og selges fra NKS veiledningssentrene for pårørende i hele Norge - til inntekt for arbeidet med barn, unge og voksne pårørende til rusmiddelavhengige.

fredag 1. november 2013

Til inntekt og støtte for Veiledningskontoret for pårørende i Sandnes - Kunst

Akryl malerier og tegninger med " motiverende ord" kan fås kjøpt ved Veiledningskontoret for pårørende - Sandnes. 
 Intensjonen bak kunstprosjektet Gla`i deg er å skape en inntekt for veiledningskontoret for pårørende da dette drives hovedsaklig av sponsormidler. Det handler også om å endre holdninger,  å våge å snakke om,  å våge å bry seg,  å gripe fatt i noen som er et samfunnsproblem hvor vi alle har et ansvar.
De fantastisk flotte menneskene ved veiledningskontorene rundt om i landet gjør
en umåtelig viktig jobb for pårørende. Jeg er dem evig takknemlig for den hjelpen jeg har fått.

Jeg venter enda på "kort" av de røde damene, 7 forskjelige varianter som vil bli solgt ifra N.K.S. Veiledningskontoret for  pårørende i Sandnes, og  N.K.S Veiledningssenteret for pårørende i Nord Norge, og skulle det være flere av veiledningssentrene som har lyst til å være med, så er det bare å ta kontakt. 



De aller første originale tegningene av de Røde damene med motiverende ord kan fås kjøpt ved å kontakte veiledningssenteret for pårørende, Sandnes: 

Signe Nijkamp er daglig leder
Adresse:
Veiledningssenteret for pårørende
Flintergt. 4
4307 Sandnes

Tlf: 51 66 42 02





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar