"De røde damene" lever i nuet, er glade og positive og de fokuserer på å gjøre det beste ut av dagene og livet slik som livet ble...

Noen av damene er nettopp blitt trykket opp som kunstkort.

Det er et ønske at damene finnes og selges fra NKS veiledningssentrene for pårørende i hele Norge - til inntekt for arbeidet med barn, unge og voksne pårørende til rusmiddelavhengige.

fredag 8. november 2013

De aller første Røde damene er nå ankommet Nord Norge, kommer snart til Midt Norge, og er på vei til Sandnes i neste uke.




Det er med glede jeg kan fortelle at endelig er de Røde damene i salg som kort i  forsjellige varianter med et positivt budskap og ord.

Første plass ute er Veiledningssenteret for pårørende i  Nord Norge  https://www.facebook.com/veiledningssenter?fref=ts, de kommer også snart til  Veiledningssenteret for pårørende  i Midt Norge https://www.facebook.com/pages/NKS-Veiledningssenter-for-p%C3%A5r%C3%B8rende-i-Midt-Norge/173592692686465?fref=ts.

De er nå på vei til meg i Sandnes, og i neste uke  vil de være å finne på Veiledningssenteret for pårørende i Sandnes https://www.facebook.com/pages/Veiledningssenteret-for-p%C3%A5r%C3%B8rende-i-Sandnes/169891306497155?fref=ts

Vi jobber også på spreng for å få nettsiden opp å gå, og det gjenstår ikke mye arbeid før det skjer. Da kan de røde damene handles på nett.  Den røde tråden fra Sandnes til Alta er laget, og andre veiledningskontor for pårørende kan også ta kontakt om de ønsker å selge kort til inntekt for sitt regionale senter.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar