"De røde damene" lever i nuet, er glade og positive og de fokuserer på å gjøre det beste ut av dagene og livet slik som livet ble...

Noen av damene er nettopp blitt trykket opp som kunstkort.

Det er et ønske at damene finnes og selges fra NKS veiledningssentrene for pårørende i hele Norge - til inntekt for arbeidet med barn, unge og voksne pårørende til rusmiddelavhengige.

onsdag 27. november 2013

Det kan være en utfordring å endre sitt eget liv når en har gått lenge i ett og samme spor

Det kan være en utfordring å endre sitt eget liv når en har gått lenge i ett og samme spor som en selv ser ikke er sunn. Når vi  endelig klarer å endre måten vi selv tenker på, endrer vi også våre liv.  Det som er viktig å forstå er hvor kraftig vår egen tanke er, og hvor dyp innvirkning den har på egen helse. En tanke er bare en tanke, og den kan endres. Det er også viktig å huske på at ”du er ikke din tanke” men en kreator av din tanke.  Måtte smerten du har kjent i hjertet, og konflikten du har opplevd eller opplever gi deg styrke til å gå videre gjennom hver eneste dag. Front enhver ny situasjon med mot og optimisme. Tenk positivt. Lev i nuet. Følg hjertet!


Flere har skrevet og spurt om det er "lov" å dele bildene av kunsten/ de røde damene. Og da er svaret et klart  JA - del så mye du har lyst. Nå selges det " kort" av de røde damene på alle NKS sine veiledningssenter for pårørende i NORGE som kommer til å bli en kjærkommen inntekt for sentrene. Samtidig så spres det positive ord, positive holdninger utover det ganske land. 

Meningen er også å spre informasjon  og å nå flere pårørende der ute som ønsker hjelp, og at flere oppsøker sentrene for å motta det fantastiske tilbud som veiledningssentrene rundt i Norge har. Jo flere som deler jo større sjanse er det for at andre pårørende som trenger det nås. 

Vi som er pårørende trenger dette tilbudet, og det skaper en trygghet å ha noen som forstår vår situasjon, og som er veivisere og støttespillere i en vanskelig hverdag. Jeg takker hver eneste dag for at jeg fikk den muligheten, en mulighet som forandret mitt liv  til noe positivt. 


N.K.S. Veiledningssenter er et gratis lavterskeltilbud for pårørende til rusavhengige. Vi har taushetsplikt og din historie blir ikke nedtegnet og oppbevart hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar