"De røde damene" lever i nuet, er glade og positive og de fokuserer på å gjøre det beste ut av dagene og livet slik som livet ble...

Noen av damene er nettopp blitt trykket opp som kunstkort.

Det er et ønske at damene finnes og selges fra NKS veiledningssentrene for pårørende i hele Norge - til inntekt for arbeidet med barn, unge og voksne pårørende til rusmiddelavhengige.

fredag 25. oktober 2013

Håp, tro og kjærlighet - En hjertelig tusen million takk til Irene Isaksen som har donert til Kunstprosjektet Gla`i deg!



Håp, tro og kjærlighet.

En hjertelig tusen million takk til Irene Isaksen som har donert 2000 kroner til Kunstprosjektet Gla`i deg.  Hun har også vært en uvurderlig støttespiller, motivator og inspirator i prosjketet, og jeg er takknemlig som har et slikt vidunderlig menneske rundt meg.

Det er med stor glede at jeg gir et originalt bilde av de Røde Sandnes damene som tusen takk for hjelpen.



Prosjektet startet opp uten midler, med kun et brennende ønske om å gjøre noe som på sikt kan gavne flere mennesker , og å sette fokus på Veiledningssenteret for pårørende sitt fantastiske arbeid. 

Temaet Rus, psykiatri og kriminalomsorg er et høyaktuelt tema som bør ha fokus både på den syke, og pårørende. Dessverre så finnes det mange blandt de pårørende som føler både skam og sliter med egne skyldfølelser. Rusmisbrukeren selv er det aller svakeste leddet, men alikevel den som sitter med nøkkelen til sitt eget liv.

Det er viktig å snakke om det som også er vanskelig i livet. Og for de som er pårørende selv, så vet alle at det ikke er noen lett jobb. Det er både slitsomt og krevende, hvor den pårørende selv ofte blir syk om en ikke tar vare på seg selv.

Desto viktigere er det at vi sammen kan gjøre noe, og at vi kanskje kan skape større åpenhet omkring temaet Rus, psykiatri og kriminalomsorg.  Det handler om fremtiden til en gruppe mennesker som har ”laveste prioritet”, men heldigvis så jobbes det på flere hold rundt omkring i samfunnet for å få til en endring.

Videre i kunstprosjektet Gla`i deg er det også solgt noen bilder etter prosjektets oppstart, hvor overskuddet vil gå direkte til Veiledningssenteret for pårørende, Sandnes, samt at Veiledningssenteret også har fått 3 kunstverk til å ha på deres kontor til glede for alle, eller som de kan selge om de ønsker det. 

Det vil i tiden som kommer bli hengt opp noen flere bilder på veiledningskontoret for pårørende, Sandnes  som vil være til salgs, og som vil gi inntekt til senteret, samt at det nå er bestilt kunstkort som skal være på vei, med samme formål. 

Veiledningssenteret for pårørende er en hjelpe- og støtteinstans for pårørende til rusmisbrukere og pårørende til innsatte i fengsel/politiet er i kontakt med. Veiledningssenteret er en stiftelse opprettet av Norske Kvinners Sanitetsforening,(NKS), Rogaland.
Signe Nijkamp er daglig leder
Adresse:
Veiledningssenteret for pårørende
Flintergt. 
4, Sandnes







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar