"De røde damene" lever i nuet, er glade og positive og de fokuserer på å gjøre det beste ut av dagene og livet slik som livet ble...

Noen av damene er nettopp blitt trykket opp som kunstkort.

Det er et ønske at damene finnes og selges fra NKS veiledningssentrene for pårørende i hele Norge - til inntekt for arbeidet med barn, unge og voksne pårørende til rusmiddelavhengige.

onsdag 25. september 2013

Informasjon fra Veiledningskontoret for pårørende i Sandnes



Veiledningskontoret for pårørende i Sandnes har fått en ny medarbeider. 

Nå er barnegruppa i gang og mødregruppe starter opp 15.oktober kl 17:30. Der er det en plass igjen, ta gjerne kontakt om du er interresert, eller om du kjenner noen som er det.


Veiledningssenteret for pårørende i Sandnes er en stiftelse opprettet av Norske Kvinners Sanitetsforening, avd. Rogaland.

Veiledningssenteret er et tilbud til pårørende til personer med rusproblemer, pårørende til innsatte i fengsel og personer som politiet er i kontalt med og etterlatte etter rusrelaterte dødsfall. Ansatte har relevant helse-sosialfaglig utdannelse, politiutdannelse og erfaringer fra arbeid i rusfeltet.
Vi tilbyr individuelle - par - og familiesamtaler, samt ulike smatalegrupper hvor vi bidrar med råd og veiledning. Tilbudet er gratis og vi fører ikke journal.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar