"De røde damene" lever i nuet, er glade og positive og de fokuserer på å gjøre det beste ut av dagene og livet slik som livet ble...

Noen av damene er nettopp blitt trykket opp som kunstkort.

Det er et ønske at damene finnes og selges fra NKS veiledningssentrene for pårørende i hele Norge - til inntekt for arbeidet med barn, unge og voksne pårørende til rusmiddelavhengige.

onsdag 25. september 2013

LMS - Pårørendegruppe avd.- Sandnes har møte tirsdag 1 oktober kl 1900



Landsforbundet mot stoffmisbruk avd Sandnes 
 har møte tirsdag 1. oktober kl. 19.00 
i Frivillighetsentralen Eidsvollsgt. 48.
Byprest Ingeborg Krager kommer.




Landsforbundet mot stoffmisbruk (LMS) er en frivillig organisasjon som har til målsetting å arbeide for åpenhet, hjelp og støtte for pårørende til misbrukere innen rusfeltet. Medlemmene består hovedsakelig av pårørende til rusmisbrukere, men alle interesserte kan være medlemmer. Foreningen synes det er viktig å snakke med andre som er i lignende situasjon, og ta vare på oss selv som pårørende. LMS har mange lokale foreninger. I dette distriktet finnes det foreninger i Stavanger, Sandnes og Egersund. Her kan en møte andre som er i samme situasjon, det kan ha stor betydning å se at man ikke er alene om problemet. I forhold til kommunal rusplan har LMS vært høringsinstans i Stavanger og Sandnes kommune, men i Egersund kommune har LMS hatt brukerrepresentant. De lokale LMS foreningene ønsker å verve nye medlemmer slik at vi kan være aktive foreninger, som kan få innflytelse på de ulike kommunale og frivillige tilbudene til rusmisbrukerne.  De ulike foreningene arrangerer medlemsmøter og temamøter. Opplysning om dette fås ved å ta kontakt med den aktuelle forening.



LMS avd. Stavanger v/Louis Messmer.                

LMS avd. Sandnes  v/Reidunn Borsheim Riskedal.          gudmund.riskedal@broadpark.no  tlf 92041532 

LMS avd. Egersund v/Ingeborg Havsø                                    
inhavso@online.no  tlf 45259633


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar